12/23/2018

Mobilní aplikace PID Lítačka má další funkce

dopravacz
Mobilní aplikace PID Lítačka, umožňující nákup jízdenek v Praze a Středočeském kraji, získává další funkce. Nově je možné aktivování zakoupené jízdenky v určitý čas, a to až 24 hodin předem, nastavení upozornění blížícího se konce platnosti jízdenky, zobrazení přesné polohy všech vstupů do stanice metra nebo vyhledávání dopravního plánu. 
„Nově také aplikace nabízí možnost zobrazit přesnou polohu všech vstupů do stanic metra, doporučování již zakoupené jízdenky k vyhledanému spojení, pokud uživatel již takovou má, doporučování posledních příjemců pro přenos či možnost vyhledávání dopravního plánu. Mimo to došlo k úpravě chování funkce Moje poloha, kdy je nyní možné přesněji určit polohu nejbližší zastávky,“ zmiňuje Michal Fišer, ředitel Operátora ICT. V aplikaci také nově naleznete na mapě Prahy parkovací zóny a za parkování je také možné platit.
Pražský primátor Zdeněk Hřib (Piráti) slibuje: „V příštím roce bude nově možné si kupovat prostřednictvím aplikace PID Lítačka i dlouhodobé časové kupóny a prokazovat se aplikací při odbavení.“

„Myslím, že to je velice dobrý příklad zpětné vazby mezi uživateli a provozovatelem mobilní aplikace. Naším cílem je, aby všechny funkce e-shopu pid.litacka.cz byly do budoucna začleněny také do mobilní aplikace PID Lítačka a naše aplikace se tak stala plnohodnotnou službou,“ zhodnocuje Michal Fišer.
Zdroj: tram-bus cz

Žádné komentáře:

Okomentovat