1/07/2019

ARRIVA MORAVA. Zahajujeme provoz skibusů do Jeseníků a Beskyd

dopravacz
Pojeďte s námi lyžovat. Skibusy pojedou po celou zimní sezónu až do března 2019.
Severomoravská Arriva vypraví skibusy tradičně. Milovníci zimních sportů se dostanou na své oblíbené svahy v Jeseníkách nebo Beskydech každý víkend nebo svátek až do konce března příštího roku.
„Od Vánoc míří na hory mnoho lidí, užívat si zimních sportů. Přitom stále častěji využívají skibusy, kde mohou bezproblémově převážet i zimní vybavení. Za přepravu lyží nebo snowboardů skibusem zaplatí cestující 7 nebo 10 korun navíc podle platného ceníku ARRIVA MORAVA, v závislosti na přepravní vzdálenosti,“ říká Michal Pastrňák, ředitel společnosti.
Skibusem do Jeseníků
Skibusy do Jeseníků vyráží 26. prosince letošního roku a budou jezdit až do konce března 2019. Nabídnou celkem 2 trasy. Jedna linka pojede z Ostravy a druhá z Olomouce. Tyto dva skibusy dovezou lyžaře a snowboardisty až na Ovčárnu.
Linka 910132 z Ostravy na Ovčárnu
Trasa: Ostrava – Opava – Bruntál – Malá Morávka – Karlov – Malá Morávka – Ovčárna
Pojede denně od 26. prosince do 30. prosince a dále o víkendech a svátcích od 5. ledna do 31. března, časy odjezdů naleznete ZDE.
Linka 890727 z Olomouce na Ovčárnu
Trasa: Olomouc – Rýmařov – Malá Morávka – Karlov – Malá Morávka – Ovčárna
Jede denně od 26. prosince do 30. prosince a o víkendech a svátcích od 5. ledna do 31. března, časy odjezdů naleznete ZDE
Skibus do Beskyd
Do Beskyd se lyžaři dostanou skibusem od středy 26. prosince letošního roku až do konce března 2019. Skibus doveze cestující buď na Bílou v Beskydech, nebo dál přes Bumbálku až do Rožnova pod Radhoštěm.
Linka 910126 z Ostravy až do Rožnova pod Radhoštěm
Trasa: Ostrava – Frýdlant nad Ostravicí – Bílá – Bumbálka – Rožnov pod Radhoštěm
Pojede denně od 26. prosince do 30. prosince a dále o víkendech až do 30. března, nejede na Silvestra a Nový rok. Časy odjezdů naleznete ZDE.
Skibusy jsou běžné autobusové linky a k přepravě je mohou využít jak lyžaři, tak i ostatní cestující. „Skibusy se každoročně těší velkému zájmu, ty jesenické najedou přes 13 000 kilometrů, ty beskydské pak více než 5 000 kilometrů,“ doplňuje Pastrňák.
Zdroj: arriva cz




Žádné komentáře:

Okomentovat