1/12/2019

REGIOJET - ZAVEDENÍ NOVÉ LINKY R50 MEZI BRNEM A BŘECLAVÍ

dopravacz

Mezi Břeclaví a Brnem můžete nově využívat s tarifem IDS JMK i vlaky společnosti RegioJet. Jízdenky lze koupit pouze prostřednictvím aplikace IDS JMK POSEIDON.
Jízdenky vydané aplikací IDS JMK POSEIDON je možné využít i ve všech vlacích společnosti RegioJet na trase Břeclav – Brno - Židenice.
V těchto vlacích můžete využít výhradně jednorázové jízdenky koupené prostřednictvím aplikace.
Jízdenky musí být koupeny pro konkrétní čas odjezdu, vůz a sedadlo. Rezervaci zařídí samotná aplikace POSEIDON, která vyhledá spojení a místo ve vlaku zarezervuje.
Pokud ve vlaku už není volná kapacita, jízdenku není možné koupit.
Držitelé předplatních jízdenek mohou vlaky RegioJet také využít. Musí si v POSEIDONU zadat platnost příslušné předplatní jízdenky. POSEIDON pak prodá jednorázovou jízdenku pro zbývající zóny, vždy však musí být koupena minimálně jízdenka pro 1 zónu.
V IDS JMK je tedy nyní zajištěno spojení rychlými vlaky mezi Břeclaví a Brnem prakticky každou hodinu po celý týden – střídají se vlaky R13 a R50.
Nová vlaková linka zajišťovaná společností RegioJet má číslo R50 a je zařazena do vyhledávače IDS JMK.
UPOZORNĚNÍ:
- Papírové jízdenky, jízdenky koupené v POSEIDONU prostřednictvím volby Rychlé a předplatní jízdenky, k nimž nebyla dokoupena žádná doplatková jízdenka prostřednictvím aplikace POSEIDON, ve vlacích RegioJet neplatí.
- Při přepravní kontrole cestující musí prokázat případný nárok na slevu dle Tarifu IDS JMK.
- Přeprava jízdních kol není povolena.
- Přeprava mezi Židenicemi a Dolním nádražím není povolena
REGIOJET-NOVÉ LINKY R50 MEZI BRNEM A BŘECLAVÍ
R50 Regiojet
Zdroj: idsjmk cz

Žádné komentáře:

Okomentovat